Adójóváírás

1

Miért jó ez nekem?

Válasz: Mert, ha időben takarékoskodik és félretesz, elég csak napi egy óra parkolás árát megspórolnia ahhoz, hogy Önnek nyugodt, pihent nyugdíjas évei legyenek, - olyan, mint a nyugati társadalomban, ahol ez már rég bevett szokás, amit úgy hívnak: öngondoskodás! Semmilyen pénzügyi megoldás nem nyújt Önnek ilyen magas kamat garanciát alacsony összegek befizetései mellett, mint ezek a nyugdíjszámlák. Mindezt Ön a magánszámláján teheti meg, amivel csak Ön rendelkezik, SENKI MÁS!

 

 

2

Miben más, mint a magánnyugdíjpénztárak, amit tőlem is elvontak?

Válasz: Ezek a számlák magánszámlák, melyek 100% garanciát adnak a tulajdonosnak arra, hogy ez csak az Övé! Nemzetközi biztosítási jogviszony védi. A magánnyugdíjpénztári tagság pedig kötelező volt, ezért az állami együttműködéssel, és felügyelettel működött, mint egy kiegészítő pillér az állami nyugdíjrendszer mellett.

 

 

3

Nekem kell „bajlódnom” az SZJA 20%, visszaigényléssel?

Válasz: Az állami támogatással kötött nyugdíjbiztosítások után a biztosítók minden év február 15-ig postázzák az ügyfeleik részére a visszaigényléshez szükséges dokumentumot, igazolást, amit Önök az SZJA bevallásuk mellékleteként postáznak. Az adójóváírás összegét az adóhatóság a biztosítói díjigazolás alapján a kitöltött szja-bevallás benyújtását követő 30. napon utalja.

 

 

4

Mi van, ha elvesztem az állásom és nem tudom fizetni?

Válasz: A megoldások minden életszituációhoz igazodnak, lehet szüneteltetni, vagy éveket kihagyni. Ha van ismét munkája, ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. Természetesen az SZJA visszaigénylések arra az időszakra nem járnak.

 

 

5

Miért jobb ez a nyugdíjszámla, mint azok a más megoldások… pl. a NYESZ (Nyugdíj Előtakarékossági Számla), önkéntes nyugdíjpénztár, stb.?

Válasz: Rugalmasabb, a költségek szabályozottak az MNB által (minimális szinteken), garantált eszközalapok, garantált kamatokkal, a legmagasabb SZJA visszaigénylési lehetőséggel.

 

 

6

A másik hasonló megoldásomat is nyugdíj céllal kötöttem, de mindig vesztettem vele, a költségek nagyon magasak voltak, és mindent veszteségessé tett! Senki nem foglalkozott a befizetéseimmel. Miért pont ezt válasszam?

Válasz: Ez a nyugdíjszámla minden tekintetben más, mint a piacon lévő eddigi megoldások, „csalódások” (magas költségek, visszavásárlás kevés összege, eszközalapok nem megfelelő használata, stb.). A mai megoldások, MNB által limitált költségeket tartalmaznak, kamat garanciák vannak a szerződésekben, garantált eszközalapokkal, melyek nem igényelnek folyamatos kezelést. Minden garantált az Ön jövőjéhez, hogy ne legyen anyagi függősége senkitől (állam, gyermek, házastárs, stb.). Amennyiben felelősségteljesen gondol jövőjére, és úgy cselekszik, ahogy azt a megfelelő szakértelemmel bíró tanácsadó kollegák ajánlják személyre szabottan Önnek, akkor GARANTÁLT a szép nyugdíjas élet.

 

 

7

Több gyerek után veszem igénybe a családi adókedvezményt. Marad SZJA – m?

Válasz: Az SZJA megosztva is igényelhető, tehát nem jelent hátrányt, ha valaki több gyermek után igényel vissza családi adókedvezményt. Ugyanis ezt megosztva további adójóváírást tud igényelni.

 

Tervezze meg egyéni nyugdíj programját, független szakértők segítségével

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Csatlakozz hozzánk!

Map cannot be displayed!

Elérhetőségeink


+36 70 421 0007

1025 Budapest, Fajd utca 2/b.