Ha fiatal vagyok

… akkor minden fontosabb, mint egy olyan megfoghatatlan dologról gondoskodni, ami talán el sem érkezik. Vagy mégsem?”


„Nyugdíj? - Kérdezed jogosan! - Hol van az még! Hiszen itt áll előttem az élet, a bulik, a párkapcsolatom. Nyaralni akarok menni, le kéne cserélni az autót is, új lakás vagy ház is kellene.

A családalapítás is eszembe jutott.” – ezek a gondolatok voltak az én fejemben, és minden velem egykorú ismerősöm fejében is. Ma már, alig 10 év távlatában úgy gondolom, hogy lett volna más megoldás is, az a bizonyos másik választás.

A helyzet az, hogy itt is érvényes a következő „szabály”: az elvesztegetett időt nem lehet visszahozni.

Nyugdíjvagyont tudsz Te is építeni magadnak, és minél korábban kezded el, annál könnyebb dolgod van. Tudod, sok kicsi sokra megy alapon!

Nyugdíjvagyon. Nem véletlenül fogalmaztam így. Kisebb havi megtakarításokkal 40-50, de akár 80-90 millió forintot is felhalmozhatsz. Ez jól hangzik? Persze! Gondolj csak bele! Olyan nyugdíjas lennél szívesebben, aki anyagilag terheli a gyermekeit, valamint családját, mert a nyugdíja arra is kevés, hogy tisztességgel megéljen belőle, vagy inkább olyan, aki támogatja, segíti őket? Mindezt persze úgy, hogy az addig megszokott életszínvonalad megmarad, jut elég időd a hobbiknak, utazásoknak! Utópisztikus? Abban az esetben, ha csak az állami nyugellátásra számítasz, hogy ezt megteremtse számodra, akkor igen. Legalábbis erre nagyobb az esély.

Amiben mi tudunk segíteni, hogy a lehetőségeidhez képest, a legjobb megoldást válaszd.

Viszont fiatal vagy, és még sok cél sorakozik előtted, olyannyira, hogy nem is tudod, melyiknek a megvalósításával kezdjed?

Ebben is segítünk: az elsővel! De mellette úgy, hogy nem terheled a megszokott életszínvonalad, nem szenvednek csorbát az igényeid, vágyaid, Te is el tudsz kezdeni gondoskodni Magadról.

LEGYÉL MÁS, MINT A TÖBBI…………

Lehet, hogy bagatellnek tűnik, de napi egy kávé (néhol 2-3) árából olyan összeget tudhatsz magadénak 30-40 év múlva, ami meghökkentő, és zavarba ejtő, főleg ha azt a tényt nézed, hogy milyen alacsony összeg kellett a felépítéséhez.

Kíváncsi vagy egy konkrét kalkulációra? Az alábbi ponton tudsz jelentkezni, és minden további nélkül mutatunk olyat, aminek a forgatókönyvét Te találtad ki!

Tervezze meg egyéni nyugdíj programját, független szakértők segítségével

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Csatlakozz hozzánk!

Map cannot be displayed!

Elérhetőségeink


+36 70 421 0007

1025 Budapest, Fajd utca 2/b.