Megoldás

A feladat adott! Valamilyen formában szükséges lesz a saját jövőjét, nyugdíjas éveit biztonságban tudnia. Fontos azzal is tisztában lennie, hogy rengeteg lehetősége van. Indíthat saját vállalkozást, fektethet részvényekbe, vásárolhat ingatlanokat, aranyat, és még sorolhatnánk. Azonban ezekhez nem tesz hozzá az állam 20%-ot (maximum 130.000 Ft/év), nem biztos, hogy olyan rugalmasak, rosszabb esetekben peres eljárások alá is eshetnek, és sorolhatnánk a hátrányokat, amitől most eltekintünk. A nyugdíjbiztosítások viszont olyan elemekkel, biztonsági funkciókkal vannak ellátva, hogy valóban az Ön privát nyugdíjalapjának a létrehozását szolgálják.

Már csak a legjobb megoldás kiválasztása maradt hátra a jelenleg hazánkban elérhető több, mint 60 program közül. Mitől lesz Önnek a legjobb megoldás a kezében? Attól, hogy az Ön lehetőségeihez és elképzeléseihez van beigazítva, és minden rendelkezésre álló előny felhasználásra kerül!

Saját erő
Hozam + 10%
Forrás bővítés: +25% (jogszabályban és / vagy a szerződési feltételekben rögzített jóváírás)
100Ft
10Ft
20Ft
Eredmény: 110 Ft
100 Ft + 10% = 110 Ft
80 Ft + 37,5% = 110 Ft

A számítás illusztrációs célú, elméleti jellegű és nem minősül konkrét ajánlatnak. A hozam mértékére vonatkozóan a termékkibocsátó semmilyen garanciát nem vállal. A nyugdíjbiztosítási konstrukciókra a mindenkori szerződési rendelkezések irányadók. Jelen számítás az aktuális jogszabályoknak megfelelően történt.

Ön hogy látja, hogyan veheti fel a kesztyűt egy szolgáltatóval szemben?

(Amennyiben kérdése merült fel, az oldal alján található űrlap kitöltésével kérjen visszahívást tőlünk!)

  • ha „egymagában” próbál harcolni a legjobb feltételekért, vagy;
  • ha egy vállalat képviseli az Ön érdekeit és megversenyezteti a piaci szereplőket, hogy a lehető legjobb kondíciókat érje el?

A válasz egyértelmű, de még ezen a ponton is van lehetősége mérlegelni. A fenti ábra egy ehhez hasonló helyzetet szemléltet.

A példánál maradva a végeredmény ugyanaz: 110 Ft.  Viszont valljuk, és hisszük, hogy ha valami elérhető 80 Ft ráfordítással 100 Ft helyett, akkor érdemesebb az előbbit választani.

Tervezze meg egyéni nyugdíj programját, független szakértők segítségével

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Csatlakozz hozzánk!

Map cannot be displayed!

Elérhetőségeink


+36 70 421 0007

1025 Budapest, Fajd utca 2/b.